Kako shujšati na popolnoma naraven način, brez stradanja, z uživanjem prehranskih vlaknin v obliki bonbonov Slimis? Odgovor je povsem enostaven, saj spada glukomanan (edinstvena in dragocena vlaknina iz korenine rastline konjak), klinično dokazano med najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje. V želodcu absorbira vodo in poveča svoj volumen, s tem pa daje občutek sitosti in pomaga zmanjšati vnos hrane.

Zaradi naravnega sladila stevie, vsebuje en bonbon samo 16 kalorij, poleg tega nima negativnega vpliva na nivo glukoze v krvi in je primeren za uživanje tudi za diabetike. V kombinaciji s prehranskim vodičem v obliki priročne knjižice, ki vsebuje sezname jedi z nizkim glikemičnim indeksom in predloge za pripravo zdravih jedi, bo hujšanje še bolj enostavno in učinkovito.

Uživanje bonbonov Slimis pred obroki s kozarcem vode je mogoče diskretno in preprosto vključiti v vsakodnevno rutino, saj so priročni spremljevalec v službi, pri raznih obveznostih in opravkih ali druženju s prijatelji.

 

kako shujšati

kako shujšati

 

Hujšanje – zakaj je pomembno vzdrževati normalno telesno težo?

Hujšanje ima velikokrat negativen prizvok, saj se takoj porodijo negativne misli o odrekanju hrani, napornih treningih vadbe ali zadrego ob postavljanju radovednih vprašanj okolice, kadar se ljudje lotijo različnih diet. Pogled v ogledalo pa vseeno ne prinaša zadovoljstva in samozavesti. Prav tako na spodletele pretekle poskuse izgube telesne teže spominjajo najljubši kosi premajhnih oblačil v omari, ki jih ljudje hranijo za potem, ko bodo shujšali in jim bodo spet prav. A zunanji izgled ni vedno najbolj pomemben dejavnik, ki bi ga morali upoštevati pri vzdrževanju normalnega indeksa telesne teže.

Veliko slabše posledice na zdravje imajo namreč težave in bolezni, ki jih prekomerna debelost prinaša s seboj. Najpogostejše med njimi so povišan krvni tlak, visok nivo sladkorja ali holesterola v krvi, težave s hrbtenico in sklepi, okrnjena gibljivost in s tem večja možnost padcev ali poškodb ter mnoge druge telesne in psihične težave. Različne zdravniške statistike dokazujejo, da pušča prekomerna telesna teža dolgoročne negativne posledice, ki so lahko tudi usodne za življenje.

Ljudje, ki se dolga leta borijo z debelostjo in vprašanjem, kako shujšati, v veliki večini uspešno izgubijo odvečne kilograme, vendar jih tudi kmalu pridobijo nazaj, govorimo o tako imenovanem jo-jo efektu. To nihanje telesne teže prestavlja velik stres za organizem, z vsakim ponovnim poskusom pa izginjata tudi volja in vztrajnost. Da o nizki kvaliteti življenja sploh ne govorimo, saj pomanjkanje energije in nezmožnost opravljanja vsakodnevnih opravkov ali ukvarjanja s hobiji, druženja s prijatelji, vodijo v depresijo in druga težka zdravstvena stanja.

Najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje, ki zagotavlja rezultate

Najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje je tisto, ki z minimalnim odrekanjem prinaša najboljše rezultate. Seveda se ob tem poraja vprašanje, kako shujšati brez stradanja ali naporne telesne aktivnosti? Povsem brez spremembe prehranskega režima in vključitve nekaj gibanja v vsakdanjo rutino res ne gre, a z odličnim in slastnim prehranskim dopolnilom Slimis, so rezultati veliko hitrejši in vidnejši.

Bonboni Slimis so namreč zasnovani tako, da delujejo pozitivno na črevesno floro in s tem zmanjšujejo napihnjenost. Visok delež vodotopne vlaknine glukomanan, ki ga vsebujejo, ima pomembno nalogo, da zapolni volumen v želodcu, zato jih je treba uživati 20 minut pred obrokom. Dokazano je namreč, da se v približno tem času v želodcu sproži signal, ki sporoči možganom, da smo siti in ne potrebujemo več hrane. Na takšen način bodo zaužiti obroki manjši in manj kalorični.

Za dodaten uspeh pri izgubi kilogramov je priporočljivo pri obrokih izbirati živila z nizkim glikemičnim indeksom. Mednje spada predvsem listnata zelenjava, polnozrnate testenine, pusto kuhano ali dušeno meso, jajca in nekatere stročnice, jogurti brez dodanega sadja ali sladkorja, nesladkani čaji in kava. Brez skrbi, izbira priporočenih živil je velika, v pomoč pa je prehranski vodnik, v katerem so za lažjo preglednost ta razvrščena po barvnih skupinah oziroma višini glikemičnega indeksa.

Knjižica s priporočili vsebuje tudi sestavljene jedilnike za cel teden, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo prehranske snovi, ki jih organizem potrebuje za svoje optimalno delovanje. Jedi ne zahtevajo kakšnih posebnih priprav ali težko dostopnih sestavin, kljub temu pa so okusne in zdrave. Sprememba v prehranskem načinu, skupaj z edinstvenimi bonboni Slimis, je najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje, ki resnično zagotavlja neverjetne rezultate.

najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje

najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje

Kako shujšati in ohraniti vitko postavo?

Kako shujšati in nato tudi ohraniti zdrav in privlačen videz, je vprašanje, s katerim se najpogosteje ubadamo. Zaželeno je tudi po dosegu ciljne teže ohraniti zdrav življenjski slog in izboljšane prehranske navade. Ura hoje, kolesarjenja, plavanja ali druge aktivnosti dokazano pripomore k vzdrževanju vitkega in prožnega telesa, ohranja zdravje kardiovaskularnega sistema ter pozitivno vpliva na umske in psihične sposobnosti.

Pri ohranjanju vitke postave so v veliko pomoč bonboni Slimis, ki spadajo med najbolj učinkovito sredstvo za hujšanje zaradi visoke vsebnosti naravnih vlaknin. Z absorbiranjem vode povečajo svoj volumen v želodcu, zapolnijo prostor ter dajejo občutek sitosti že po manjši količini zaužite hrane. S tem zmanjšajo vnos kalorij, hkrati pa skrbijo za odlično presnovo, zmanjšujejo napihnjenost ter poskrbijo za urejeno in redno prebavo.

Hujšanje še nikoli ni bilo tako enostavno in učinkovito, pri tem pa je najbolj zabavno prav to, da uživanje bonbonov ni prepovedano, temveč celo nujno pred glavnimi obroki! Res se sliši neverjetno, a deluje, kar dokazujejo številni zadovoljni uporabniki, ki so izdelek Slimis že preizkusili.

hujšanje

hujšanje